вторник, 22 ноември 2016 г.

Светът на гейминга в лицето на Asus

лаптопи за игри Asus
Продуктите на Asus от край време се утвърдиха като един от водещите световни лидери в гейминга. Марката може да се похвали с едни от най-високо производителните машини и части на пазара. Много фирми за компютърна техника залагат на вноса и търговията на лаптопи за игри Asus ROG. Абривиетурата ROG всъщност означава – Republic of Gamers, в превод – републиката на играчите и марката абсолютно оправдава името си. На световния пазар се предлагат над 30 вида различни модели лаптопи от тази серия, от които може да избирате, ако сте се спрели на тази марка и серия, специално насочена към геймърите.
Asus работят изключително с графични карти Nvidia, които всъщност са и най-добрите производители на видео карти за игри.  Синхронизирането на честотата на опресняване на картината с Nvidia GTX GPU за перфектно изглаждане на образа и картината води до неповторимо и качествено изживяване в гейминг среда. За всички запалени геймъри Asus предлага изключително добро решение с техните лаптопи за игри Asus ROG.
Неслучайно самите Asus определят техните лаптопи от ROG серията като непобедими. Много от тях работят с 4-то поколение процесори на Intel core i7. Този процесор, в комбинация с видео картите на Nvidia правят тези машини „извънземни“, предлагайки едно страхотно съчетание за играчите на игри и вдига производителността на машината до небето.
Цените на серията лаптопи за игри Asus ROG варират от около 1700 до към 4000 лв на българския пазар. Различните търговци предлагат и известни отстъпки при покупка онлайн за някои от моделите, други пък дават такава в техните стационарни магазини.
Водещите фирми не пропускат възможността да се снабдят със серията лаптопи за игри Asus ROG, защото търсенето е голямо сред истинските геймъри, които държат на качеството и на детайла. Доказана марка като Asus не подвежда своите клиенти и срещу цената, която те заплащат получават машини с най-висока производителност и качество.
Ако и вие наистина искате да се насладите на едно уникално гейминг изживяване можете да вземете вашия лаптоп за игри Asus от Plasico IT Superstore, където ще откриете различни модели и серии на атрактивни цени.

0 comments:

Публикуване на коментар

Copyright © 2014 Tehnocomp.
Back To Top