събота, 30 април 2016 г.

Хладилник Либхер Комфорт - класически или no frost модел да изберем?


хладилник Liebherr

Либхер Комфорт е цяла една серия от различни модели хладилници, при които удобството в ползването на електро уреда е издигнато в култ както при никой друг съвременен хладилник до сега.

Макар и многото общи черти обаче, моделите от този тип също така могат и значително да се отличават по между си, което е съвсем естествено и всъщност отговаря на нуждите на различни типове клиенти.

Сред големите разлики, които веднага се набиват на очи щом разгледаме наличните на пазара модели на хладилник Либхер Комфорт е наличието на две основни групи - класически и модели от типа no frost.

Определено класическите модели на поредицата хладилници Либхер Комфорт будят много по-голям интерес и се радват на много по-голямо търсене от тези модели, които спадат към no frost, но това не означава, че едните са по-добри от другите, а просто, че хората масово се страхуват от новите неща и ги плаши всяка иновация.

Класическите модели на хладилник Либхер Комфорт са наистина традиционни от всякъде. Те могат да бъдат с фризер или камера, по-големи или по-малки, а размразяването се прави ръчно.

Моделите хладилници Либхер Комфорт с ръчно размразяване изискват това да се прави поне веднъж в годината, като обикновено цялата процедура може да продължи около 24 часа, в зависимост от това колко лед се е насъбрал във фризера или камерата и колко е топло на вън.

Ако размразявате уреда през летните месеци, съвсем логично лятната жега доста бързо ще стопи леда в хладилника и ще можете съвсем скоро да го подсушите и да го въведете отново в експлоатация.

От друга страна, ако правите това през зимата, когато в помещенията температурата е много по-ниска, то можете да очаквате леда да се разтопи многократно по-бавно и тогава ще трябва да заделите съответно много повече време.

Либхер Комфорт може да предложи много повече комфорт и да отговори много по-добре на своето име ако изберете за дома си хладилник от типа no frost. Това може да се окаже най-мъдрата ви покупка, защото определено ще ви спести доста грижи.

Моделите no frost няма нужда да се размразяват. Единственото което трябва да направите е веднъж в годината да почистите фризера или камерата с подходяща гъбичка и препарат за миене на чинии. Можете вместо това да използвате лимонов сок или хлебна сода, но е добре във всеки случай да се използва нещо, което може да неутрализира неприятните миризми.

Заедно с някои малки неудобства на no frost уредите, те имат и неизброимо много преимущества, които основно се изразяват в нуждата от по-малка поддръжка и по-неангажираща и безпроблемна експлоатация на електро-домакинския уред.

0 comments:

Публикуване на коментар

Copyright © 2014 Tehnocomp.
Back To Top