вторник, 21 април 2015 г.

Fujitsu Stylistic M532

Fujitsu предостави на потребителите, своя Android-базиран таблет, Stylistic M532. Той е много тънък и лек 10,1 инчов таблет, който е преминал няколко Special MIL тестове за издържане на висока и ниска температура, вибрации и влага.

Fujitsu Stylistic M532


Устройството разполага с 10.1-инчов Super TFT Full HD екран с резолюция 1280 х 800 IPS, има отлични ъгли на видимост и е с много добра яркост. Въпреки, че няма покритието Gorilla Glass, той е удароустойчив. Поддържа форматите MP4, MKV и AVI, възпроизвеждането им е гладко и приятно. Таблета е със задна 8 MP камера, както и 2MP за видеоразговори.

Той е снабден с Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich за операционна система. Това е „най-чистата“ версия на OS, защото няма добавени приложения и персонализация в настройките. Процесора му е четириядрен 1.4GHz Nvidia Tegra 3, CPU ядро, с GeForce графика. M532 има DDR2 RAM, 32 GB флаш памет, слот за micro SD карта и 2-клетъчна батерия.

Fujitsu включва приложения, които го предпазват от вируси, а именно Anti-Malware скенер, и Norton Anti-Theft, защита, която позволява безопасното сърфиране в интернет и следене на устройството, ако е загубено.

StylisticM532 използва 802.11n Wi-Fi, поддръжка на 3G, MX Player, игри от Google, Google Movies, книги от Google Reader (във формати EPUB, PDF и TXT), PowerDVD Mobile CyberLink, офис приложения QuickOffice или OfficeSuite, Citrix Receiver и VMware View Client виртуален интерфейс, Adobe Reader, Gmail, Google+, Google Maps и др.

0 comments:

Публикуване на коментар

Copyright © 2014 Tehnocomp.
Back To Top